Gratis verzending boven 35€ bestellingen Geweldige service Veilig online betalen Snelle levering
Home Solutions Backless Solutions

Backless Solutions

Backless-Solutions
Weergave:
 


Bezig met laden...

MAGIC Accessoires

Ondek het brede assortiment aan accessoires van Magic Bodyfashion. Van de iconische schoudervullingen uit de jaren 80 tot de siliconen tepelhoesjes. In onze collectie vindt u heel veel handige accessoires. De meeste accessoires van MAGIC Bodyfashion zijn slimme trucjes, die het u bij speciale gelegenheden, maar ook in het dagelijkse leven gemakkelijker maken.

Nipple Covers

U kunt bijvoorbeeld de Hide Your Nipples gebruiken om de tepels volledig mee te bedekken. Deze zijn gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal en de hoogwaardige zelfklevende siliconen bieden een perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat de tepelhoesjes op hun plaats blijven. Het middelste gedeelte van de tepelhoesjes is vrij van siliconen om ongemak aan het tepelgebied te voorkomen. Het product is gemakkelijk aan te brengen en gemakkelijk weer te verwijderen en te bewaren. Maak het product na gebruik schoon met water en laat het aan de lucht drogen. U kunt ze zelfs gebruiken tijdens het zwemmen!

Verbeter uw BH

Daarnaast vind u verschillende handige accessoires die uw beha zullen verbeteren, zoals de MAGIC Clip, MAGIC Straps, MAGIC Cups, Bra Extender etc.